10 класних навушників і гарнітур з AliExpress (добірка)

Всім доброго дня!

Далеко не завжди і не все можна знайти і побачити в звичайним комп'ютерному магазині - багато цікавих і ексклюзивні моделі навушників і гарнітур можна замовити тільки в китайських інтернет-магазинах. ?

Власне, в цій невеликій добірці вирішив представити 10 класних ходових гарнітур для самих різних завдань: як для заняття спортом (з захистом від вологи), так і, наприклад, для приємного проведення часу в іграх (модельки з зручними шкіряними підкладками).

До речі , зазначу, що зараз хорошим попитом користуються бездротові навушники - про те, як їх підключити і налаштувати розказано в моїх минулих нотатках (посилання на них наводжу нижче).

? На допомогу!

1) Як підключити бездротові навушники (по Bluetooth).

2) кешбек: що це таке. Як робити покупки і повертати частину грошей до себе на карту (до 10% і більше!)

*

Топ-10 навушників і гарнітур

❶ 

Гарнітура бездротова (I9s Tws)

Ціна: від 400 руб.

Бездротова гарнітура, що підтримує протокол Bluetooth 5,0. Вбудовані акумулятори дозволяють пропрацювати в режимі прослуховування музики близько 2-3 годин, радіус дії - до 10-15 метрів.

У комплекті з гарнітурою йде USB-кабель для підзарядки.

До речі! Цей продукт - справжній хіт, понад мільйон продажів по всьому Світу!

Зовнішній вигляд I9s Tws

*

Навушники Haylou GT

Ціна: від 1400 руб.

Універсальні бездротові навушники, розмір яких ще більш компактний, ніж у попередніх (працюють на Bluetooth 5.0). Варто зазначити, що у цій моделі досить непогані акумулятори (до 4-5 годин прослуховування без підзарядки) і є звуковий асистент (якому ви можете дати команду, як Алісі від Яндекса).

Примітка: сумісні і працюють з пристроями на Windows, Android, iOS.

Навушники Haylou GT1

*

Навушники (TWS HI-FI)

Ціна: від 900 руб.

Це моделька навушників аналогічна попереднім, єдине - тут є цифровий блок з індикатором рівня заряду. Звук досить якісний, немає тріску і сторонніх шумів навіть на високій гучності.

До речі, розробник вказує, що навушники виконані з захистом від вологи ...

Навушники (TWS HI-FI)

*

Навушники накладні (oSaidi)

Ціна: від 631 руб.

Добротні бездротові накладні навушники, більше підходять на ПК і ноутбуків. Підключення і настройка вкрай проста - як і будь-який інший пристрій Bluetooth.

Також додам, що у цих навушників є слот під SD-карту (тобто їх можна використовувати, навіть не підключаючи ні до телефону, ні до ПК - просто досить встановити карту пам'яті з музикою ...).

Навушники накладні (oSaidi)

*

Бездротові навушники XT1

Ціна: від 150 руб.

Магнітні бездротові навушники з вбудованим мікрофоном, призначені для заняття спортом. Основні їх переваги: ​​не боятися вологи, низька вага (15 грам!), Блок для регулювання гучності і відтворення.

Примітка: однієї підзарядки вистачає на 200-300 MP3-композицій.

Як виглядають навушники XT11

*

Навушники Rovtop

Ціна: від 60 руб.

Досить популярна модель навушників із середнім за якістю звуком. Основна її перевага: доступність (всього 60 руб.). Деякі користувачі купують їх відразу десяток - і порвуться не шкода! ..

Зовнішній вигляд Rovtop

*

Навушники Bluedio T7

Ціна: від 3000 руб.

Бездротові навушники з активним шумозаглушенням (підтримують Bluetooth 5). Якість звуку - дуже і дуже гідне. До речі, у цій модельки непоганий вбудований акумулятор - однієї підзарядки вистачає приблизно на 30 годин прослуховування музики!

Навушники Bluedio T7 (зовнішній вигляд)

*

Комп'ютерні навушники (ChonChow)

Ціна: від 1500 руб.

Дуже непогані комп'ютерні навушники з мікрофоном. Моделька дуже якісна: об'ємний звук (7.1), шкіряні вставки і прокладки, регулювання висоти, світлодіодний індикатор.

До речі, ці навушники позиціонуються як ігрові (у них досить агресивний дизайн і підсвічування ...).

Комп'ютерні навушники (ChonChow) - зовнішній вигляд

*

Навушники з мікрофоном (Suoyana)

Ціна: від 650 руб.

Самі звичайні класичні комп'ютерні навушники з мікрофоном. Можна використовувати для самих різних повсякденних завдань. Виділяється ціна: дешевше знайти щось осудна - досить складно ...

Варто сказати, що звук у них середньої якості (32 Ом), тому меломанам можуть не підійти ...

Навушники з мікрофоном (Suoyana)

*

Ігрова гарнітура EastVita PC780

Ціна: від 800 руб.

В общем-то, класичні навушники з мікрофоном. Можна використовувати для підключення до різних пристроїв: ПК, ноутбуку, ТБ і ін.

До речі, варто відзначити, що у цій модельки все ж є пару переваг: у них дуже міцна душка, здатна витримати будь-які вигини (див. Скрін нижче); є підсвічування (підключається по USB); досить довгий кабель і кілька перехідників для підключення до різних пристроїв.

Зовнішній вигляд навушників EastVita PC780

*

Додатки по темі вітаються ...

Гарного вибору!

?