Як перевести гроші по e-mail (поштової скриньки)

- Ні! Ніяких грошей на ваш рахунок не надходило ...

- Тоді ще 1 питаннячко: а гроші за e-mail довго йдуть?

- Таня! Чула? Гроші за e-mail'у ...

- (сміх)

(Діалог з фільму "Хоттабич", 2006р.)

Доброго часу доби!

Над чим сміялися ще років 10 назад - зараз стало реальністю (ось навіть простий діалог одного з фільмів минулого, який я навів вище, це показує).  В даний час для переказу грошей своїм родичам і друзям досить знати їх e-mail адресу або номер телефону (ніяких номерів рахунків і незрозумілих реквізитів заповнювати зараз немає необхідності).

Причому, подібну можливість надають десятки сервісів (а деякі навіть не вимагають, щоб той, кому ви переводите, був у них зареєстрований). Про кращих з них я і хотів сказати пару слів в цій статті ...

Примітка: перед переведенням рекомендую побіжно ознайомитися з усіма сервісами, наведеними в статті. І в залежності від умов вашого перекладу (куди переводите, валюта, комісії та ін.), Вибрати найбільш зручний для себе спосіб.

*

Способи перекладу грошей по e-mail

Яндекс гроші

Офіц. сайт: //money.yandex.ru

Примітка: комісія 3% (якщо користувач зареєстрований в системі - то 0,5%), макс. сума відправки коштів - 15 000 р. (Для незареєстрованих адресатів). Переказ коштів по Росії (якщо відправляєте кошти за кордон, ознайомтеся на офіц. Сайті, чи можливо це для вашої країни).

Сервіс такою можливістю обзавівся в 2013р. Користується досить великою популярністю, дозволяє легко прив'язати свою банківську карту і за допомогою неї поповнювати свій рахунок (до речі, часом без комісії).

Відправка засобів стандартна:

  1. спочатку необхідно зайти в розділ "Грошові перекази";
  2. потім вибрати звідки списувати кошти (можна як з своєї банківської картки, так і з гаманця);
  3. ввести e-mail користувача (неважливо, зареєстрований він в системі чи ні);

    попередження

  4. ввести суму (зверніть увагу, комісія 3%);
  5. далі підтвердити відправку.

Переказ коштів в Яндекс-гроші

Після відправки коштів, користувач, чий e-mail ви вказали, отримає повідомлення на свою поштову скриньку, і зможе або перевести кошти на свою банківську карту (чекати до 3 ÷ 5-х днів), або створити собі рахунок в Яндекс-гроші (кошти отримає відразу після реєстрації). Зручно ?!

PayPal

Офіц. сайт: //www.paypal.com

Примітка: переказ коштів по всьому Світу! Комісії сервісу сильно різні - якщо у вас гроші лежать на рахунку PayPal - 0%, якщо будете відправляти з прив'язаною карти - 3,4% + 10 руб.

Це одна з найпопулярніших платіжних систем (правда, за кордоном, у нас поки що тільки набирає популярність). У сервісу є деякі проблеми з виведенням грошей з внутрішнього рахунку на банківську карту (через санкції PayPal не працює з деякими банками). Однак, я не міг не згадати про PayPal в цій статті: адже він дозволяє переводити кошти по всьому Світу!

Для перекладу досить зайти у вкладку "Грошові перекази", потім в "Відправити" і ввести e-mail. Якщо той, кому ви відправляєте гроші не зареєстрований в системі - він отримає повідомлення про те, як він може отримати кошти.

PayPal - відправка коштів

Зазначу, що сервіс якісно русифікований і проблем з неточним (або неповним) перекладом немає (багато просто побоюються саме через це зв'язуватися із зарубіжними платіжними системами ...) .

Доповнення!

Більш докладно про те, як користуватися PayPal, можете дізнатися в цій статті: //ocomp.info/paypal-kak-im-polzovatsya.html

AdvCash

Офіц. сайт: //wallet.advcash.com

Примітка: комісія за переказ 0%! Можна захистити переклад кодом протекції, який повідомити користувачеві окремо (тобто поки його не введуть, кошти не будуть зараховані). Переклад в USD, RUB, EUR. 

Цей сервіс мені дуже імпонує! По-перше, він працює практично по всьому Світу. По-друге, переклад можна зробити в різних валютах. По-третє, у нього одна з найнижчих комісій за переведення (0%). По-четверте, перекладні кошти можна захистити кодом протекції (тобто поки той, кому ви відправили кошти не введе цей код - гроші він не отримає. Тобто ви сміливо можете відправити кошти, а потім подзвонити людині і повідомити код протекції . Навіть якщо зламають його поштову скриньку - зловмисник нічого не доб'ється, тому що коду не знає!) .

Переказ коштів в AdvCash

Зверніть увагу, що виведення коштів на банківську карту з AdvCash становить 2,95% + 60 руб. (і поповнення рахунку в AdvCash картою може теж сильно різниця, наприклад, з карти банку "Російський Стандарт" візьмуть комісію 0,95%, з "Ощадбанку" 2,95%. Тобто повна підсумкова комісія може бути як ~ 4% , так і 6% - (для рублів) ).

Виведення коштів на карти

QIWI ваучери

Офіц. сайт: //qiwi.com/transfer/voucher

Примітка: комісія за переказ 1%; сума переказу до 15 000 руб .; поповнення рахунку QIWI від 1000 руб. без комісії; виведення коштів на карту банку від 1,5%. Для роботи з сервісом потрібен тільки мобільний телефон (і паспортні дані для реєстрації).

У QIWI є така штука, як "ваучери". По суті, робота з ними буде будуватися аналогічним чином: просто спочатку потрібно сформувати цей ваучер, а потім відправити його поштою (адресату не обов'язково бути зареєстрованим в QIWI). Комісія сервісу більш ніж скромна - усього 1%.

Купити QIWI ваучер

Після отримання повідомлення про переведення, адресат може зареєструватися в сервісі QIWI, отримати переказані йому кошти і вивести їх на свою банківську карту (підтримуються практично всі Російські банки). Підсумкова комісія одна з найнижчих з усіх вищенаведених сервісів. На мій погляд, для невеликих сум - це кращий сервіс!

*

На цьому сьогодні все.

Всім швидких і вдалих перекладів!

Додатки вітаються ...