Що це за Тік-Ток? Чим примітна ця соц. мережу і як в неї увійти? & # X1f44c;

Доброго часу!

За останній час сервіс "Тік-Ток" (Оригінальна назва: TikTok) набрав просто божевільну популярність (жарт сказати, але програє він тільки Фейсбуку і Ватсапу, якщо дивитися дані за 2018 рік).

Взагалі, Тік-Ток - це нова соціальна мережа для обміну короткими відео (по дизайну чимось нагадує Інстаграм). Зрозуміло, відео в мережі розсортовані так, щоб заманити вас найбільш популярними і незвичайними випадками з життя. Якщо вірити статистиці - найбільшу популярність сервіс має у молоді (від 15 до 25 років).

Також варто додати, що на поточний момент на сервісі завантажені десятки мільйонів відео, зареєстровані сотні мільйонів користувачів, і це число щодня зростає!

Подібний прорив (?), напевно, варто того, щоб на сервіс звернути трохи більше уваги ...

Ще по темі!

Спакес зона обміну - обмін файлами, знайомства, музика для телефону і комп'ютера - //ocomp.info/spakes-zona-obmena.html

*

Короткий гід по Тік-Ток

як увійти

Зайти в соц. мережу можна двома стандартними способами:

  1. з ПК: посилання (на трендові відео);
  2. з телефону: Android, iPhone (посилання на офіційні додатки в Google Play і App Store).

Зрозуміло, набагато зручніше користуватися через спец. додаток (там вам і пошуковий рядок, і купа хештегов, і рекомендації, і таке інше). Зазначу, що додаток непогано оптимізовано і працює досить спритно (підвисань при перегляді відео не спостерігається).

Примітка: після першого запуску Тік-Ток - відкрийте відразу вкладку "Цікаве" в нижньому меню вікна програми.

Скріншоти з програми Тік-Ток

Чи потрібна реєстрація!

У загальному і цілому - ні! Сервісом можна користуватися і без неї. Однак, для завантаження своїх роликів, можливості коментування та ін. Моментів - реєстрацію пройти необхідно. Втім, авторизуватися можна і за допомогою облікового запису Фейсбуку ...

Чим примітна мережу

Напевно, одна з найголовніших переваг Тік-Ток - це глобальне співтовариство по всьому Світу (тобто люди не тільки додають короткі і цікаві моменти з життя, але і коментують їх, спілкуються).

Причому, щоб самому створити коротке відео - не потрібен відео-редактор, якісь програми, спец. знання та ін. - необхідний мобільний телефона і цікавій ситуації (яку можна зняти ?). Можливо тому, незважаючи на наявність інших відео-хостингів - мережа все одно набрала таку популярність ...

Приклад обговорення відео на Тік-Ток

Короткі тези:

  1. стрічка з відеороликами з часом формується під ваші інтереси (а значить все все більше і більше переглядаєте її);
  2. на сервісі десятки тисяч людей завантажують свої відео щодня (нудно точно не буде);
  3. дуже простий процес створення відео (вбудовані фільтри, маски, емодзі тощо. інструменти);
  4. велика кількість безкоштовної музики (яку можна накладати на свої відео);
  5. можливість вести прямі ефіри ;
  6. Влоги, комедії, спорт і т.д.

Чи складно створити своє відео

Як вже сказав вище, з таким завданням впорається практично будь-який користувач мережі. Для створення (завантаження) відео, після запуску програми Тік-Ток - натисніть по значку "+" в центрі нижньої панельки. Див. Скрін нижче.

У вас повинно відкритися вікно з можливістю натиснути зйомку (прим .: як правило, велика частина роликів на Тік-Ток 15 сек.). У правому нижньому куті є кнопка "Завантаження" - це для тих роликів, які ви вже відзняли і хочете просто додати на сервіс.

Завантаження або зйомка нового ролика / Тік-Ток

Зверніть увагу на те, що в додатку Тік-Ток у вбудованому редакторі досить багато цікавих інструментів: ефекти, маски, фільтри та ін. (Навіть новачок в цій справі зможе створити вельми кумедний кліп).

Маски і фільтри

Наприклад, можна своє фото зістарити, омолодити, збільшити ніс, губи і т.д. Нижче на фото показано, як можна швидко поглянути на себе через 50 років! З одного боку цікаво, а з іншого ...

В тему!  Як подивитися на себе через 20-30 років, як я буду виглядати в старості - //ocomp.info/kak-ya-budu-vyiglyadet-v-starosti.html

Фільтр як я буду виглядати в старості / Скрін з офіц. сайту додатки

У загальному і цілому, сервіс дуже цікавий і, на мій погляд, цілком може потіснити на нашому ринку інші популярні мережі. Рекомендую до знайомства!

*

На сім поки все ...

Успіхів!

?