Як фото перетворити в красиву картину: створюємо оригінальні зображення за допомогою нейронних мереж (дивуємо дівчину!)

Доброго часу!

Безперечно, що яскраві і помітні фотографії завжди привертали і будуть привертати увагу! Ну а вчасно зроблена така незвичайна фотографія здатна не тільки підняти настрій , але і стати непоганим подарунком з будь-якого приводу ?. Наприклад, можна непогано так здивувати дівчину!

Власне, як ви здогадалися з назви статті та передмови - мова сьогодні піде про декілька сервісах, здатних в авто режимі перетворити вашу фотографію в яскраву і інтригуючу картину (причому, не в простий малюнок, а в щось більш витончене ...).

До речі, напевно, варто відзначити одну деталь: більшість наведених нижче сервісів працюють на основі нейромереж (тобто одного з способу втілення "штучного інтелекту"). Так що є (?) непоганий спосіб перевірити, що "думає" про вашому фото інтелект машини ...

Приступимо ?!

? Близько до теми!

Як створити красиву листівку (картинку) для привітання з Днем Народження, Ювілей, 8 березня і ін. Святами

*

Підбірка цікавих сервісів і додатків по обробці фото

Ostagram

Сайт: //www.ostagram.me/

Було - стало (Ostagram)

Дуже цікавий сервіс, що дозволяє вам отримати оригінальну і гарну картину з фотографій (причому, вам зовсім не потрібно вміти малювати - все зробить нейросеть).

Як це працює: ви завантажуєте на сервіс парочку потрібних вам фотографій (для обробки), одна з яких виступає в ролі "базового" зображення, а друга в ролі "стилю". І з двох картинок автоматично виходить одна, але зате яка!

Нейросеть іноді творить чудеса і зможе добре так здивувати вас! До речі, на головній сторінці сайту ви можете переглянути всі найцікавіші і популярні картини (досить цікаво!).

1 + 1 дорівнює ...

Примітка: для використання сервісу - потрібно реєстрація. У безкоштовної версії час на обробку однієї фотографії може варіюватися (в залежності від навантаження) - в середньому 3-7 хв.

*

DeepArt.io

Сайт: //deepart.io/

DeepArt - головна сторінка сервісу (скріншот з офіц. Сайту)

Цей сервіс багато в чому схожий на перший ... Однак, як зображення під "стильову основу" тут є свій набір і з нього вам і доведеться вибирати.

Отримані картини виглядають вельми незвично і навіть місцями екстравагантно. Точно можна здивувати співрозмовника!

Також відзначив би, що на підготовку однієї картини тут піде трохи більше часу - близько 10 хвилин. За прискорену обробку - передбачений тариф ~ 2 євро ...

Приклади робіт з DeepArt

*

для Android

додаток Prisma

Play Market: //play.google.com/

Prisma - головне вікно програми

Вельми популярний додаток для обробки фотографій. Дозволяє в одну мить стати художником! Див. Приклади нижче (?).

У чому суть: розробники "оцифрували" і змоделювали стилі популярних художників (Ван Гога, Пікассо, Левітана). Штучний інтелект за допомогою цих моделей може "змінити" будь-яку картинку або фотографію - і це можете зробити ви з будь-яким зображенням прямо на своєму телефоні!

По-моєму, звучить досить заманливо ?! Благо, що на відміну від вищенаведених сервісів фотографії обробляються моментально!

Фото перетворилося в картину ... / Prisma

Примітка: в додатку десятки різних арт-стилів (на будь-який смак!). Частина з цих стилів - безкоштовні, інші - платні. З мінусів: наполегливо пропонується купити річну передплату.

*

додаток Vinci

Play Market: //play.google.com/

Vinci - Обробка фото нейросетями

Добротне додаток для ретушування та миттєвої обробки картинок і фото. В арсеналі додатки кілька десятків арт-стилів і моделей, завдяки яким можна змінити зображення до невпізнання! ?

Наприклад, можна перетворити фото в мозаїку (пензлем), малюнок олівцем, мультиплікаційний кадр і т.д. Навіть безкоштовних фільтрів вистачить, щоб вдосталь "поворожити" над знімками.

До речі, програма дозволяє відправити створене зображення своїм друзям і знайомим.

*

додаток GoArt

Play Market: //play.google.com/

GoArt - приклад зміни фото

Ця програма також, як і попередні, дозволяє застосовувати різні ефекти до фото, за винятком одного моменту: можна обробляти зображення аж до 10M Pixel!

Завдяки новітнім технологіям нейромереж - можна практично миттєво імітувати живопис від Ван Гога до Моне до обраної вами фотографії. (ряд ефектів, до речі, платні, а й відкритих - вистачає з лишком!)

Варто зазначити, що додаток активно розвивається і розробники майже щотижня додають нові ефекти і стилі (ви завжди зможете дивувати своїх друзів, колег, близьких!).

Рекомендую до ознайомлення!

*

Додаток Toolwiz Photos

Play Market: //play.google.com/

Toolwiz Photos - розділ фільтри

Toolwiz Photos - це повноцінний редактор фотографій, що дозволяє не тільки застосовувати якісь креативні ефекти, але і, наприклад, змінити розмір зображення, щось підрізати, замазати і т.д. ✌

Що стосується теми нашої статті: зверніть увагу на вкладку "Фільтри" (див. Скрін нижче). У ній ви зможете знайти кілька десятків фільтрів і ефектів, які зможуть змінити ваше фото до невпізнання! Парочка прикладів у мене приведена нижче. ?

Приклад накладення ефектів

До речі, що радує - в процесі роботи не вискакує ніяких рекламних вікон з пропозицією щось придбати.

В цілому, дуже зручний додаток для повсякденних потреб. Також рекомендується до знайомства! ?

*

Додатки по темі - точно не будуть зайвими (дякую наперед за коментарі).

Всього найкращого!

?