Не можу пройти гру! Програми-помічники, коди і підказки до ігор ...

Доброго часу!

Напевно, це знайоме багатьом: б'єшся-б'єшся над яким-небудь рівнем, а пройти не виходить (нерідко, до речі, з вини розробників ?). І ось через десяток спроб цікавість бере верх, і починаєш шукати ради, якогось коду або підказки як пройти цей момент ...

Власне, в цій замітці я зібрав кілька програм, які свого часу мені неодноразово допомагали впорається з подібними "проблемами". Адже наявність "зайвої" життя або ще однієї обойми патронів - можуть докорінно змінити справу!

Примітка: зверніть увагу, для першої програми в статті наведено посилання на докладну інструкцію по роботі з нею.

До речі!

Якщо ваш ноутбук / ПК вже старий, і на ньому гальмують сучасні ігри, спробуйте зіграти в хіти минулих років - //ocomp.info/igryi-na-slabyi-noutbuk.html

*

Програми-помічники для складних ігор

❶ 

Cheat Engine

Сайт: //www.cheatengine.org/

Ця програма є досить потужним сканером пам'яті з вбудованим отладчиком і шістнадцятковим редактором. Дозволяє детально проаналізувати будь-яку комп'ютерну гру і з'ясувати, де і які значення в пам'яті відповідають за числа і параметри, які ви бачите на екрані (тобто з її допомогою, наприклад, можна збільшити кількість золота, патронів, енергії в іграх).

Примітка: програма підтримує роботу з браузерних і флеш-іграми. Також в ній є редактор для створення трейнерів.

Cheat Engine - інтерфейс вікна програми

Можливості Cheat Engine:

  1. можливість змінювати будь-які числові значення в іграх;
  2. опція для зміни швидкості гри;
  3. підтримує роботу з скриптами;
  4. вбудований відладчик і шістнадцятковий редактор;
  5. підтримка плагінів;
  6. функція по створенню трейнерів (їх можна запускати навіть на тих комп'ютерах, де Cheat Engine не встановлено).

У загальному і цілому, програма практично незамінна для любителів ігор. Допоможе впорається з абсолютною більшістю складних ігор.

В допомогу!

Інструкція по роботі з Cheat Engine: //ocomp.info/kak-uvelichit-kolichestvo-zolota.html

ArtMoney

Офіційний сайт: //www.artmoney.ru/r_download_se.htm

ArtMoney SE v8.04 - скріншот вікна програми

ArtMoney - програма для редагування числових значень в комп'ютерних іграх (по суті, аналог попередньої програми, тільки менш функціональний, але більш простий у використанні ...). Може допомогти збільшити якісь ресурси в іграх: гроші, кількість життів, зброї і т.д.

Принцип пошуку: спочатку ведеться пошук певного значення з гри (наприклад, у вас на старті 100 патронів). Програма знайде десятки адрес в пам'яті, де зустрічається це значення.

Потім, ви використовуєте кілька патронів (щоб змінити їх кількість), а ArtMoney перевірить знову ці адреси в пам'яті і знайде те, що змінилося. Таким ось відсівом можна знайти саме те значення в пам'яті, яке відповідає за потрібний вам параметр. Далі залишиться тільки змінити його вручну на будь-яке значення, які ви захочете!

Примітка: ArtMoney не можна використовувати для мережевих ігор (тому що дані, з якими працює гра, зберігаються на декількох ПК і змінивши оні тільки на одному з них - ви навряд чи щось виграєте ...).

особливості:

  1. кілька методів пошуку даних (точне значення, діапазон значень, зразкове значення і т.д.);
  2. підтримуються не тільки комп'ютерні ігри, але і різні емулятори (NES, Game Boy і ін.);
  3. 4 типи округлення при пошуку значень;
  4. вбудовані відладчик і дизассемблер;
  5. можливість шукати текст і певні рядки;
  6. наявність опції для заморозки значення (наприклад, можна зробити нескінченні патрони);
  7. вбудований редактор пам'яті, файлів;
  8. підтримка російської мови, ОС Windows 7/8/10.

CheMax

Сайт: //chemax.ru/

Головне вікно CheMax

Ця програма являє собою величезну базу різних кодів, інструкцій по проходженню, збережень і інших підказок. Інформацію про ігри в ній обчислюється тисячами (на поточний момент 14288)! Незамінна річ для полегшення проходження складних ігор.

Інтерфейс програми дуже простий: зліва представлена ​​рядок пошуку і назва ігор, праворуч - опис гри з підказками і кодами. Приклад представлений на скріншоті вище.

Примітка! Є кілька версій CheMax: для комп'ютерних ігор, префіксальних, мобільних та ін. Див. Опис версії, яку хочете завантажити.

CheatBook

Сайт: //www.cheatbook.de/down.htm

Скріншот вікна програми CheatBook

Це справжня енциклопедія кодів до ігор. З її допомогою можна за кілька кліків мишки отримати інформацію, яка дасть вам екстра-зброю, інструменти, припаси і ін. "Штуки", істотно полегшують проходження навіть дуже складних ігор.

За своєю суттю аналог CheMax (правда, бази у них все ж різні).

Примітка: програма не підтримує російську мову. Але можна скористатися перекладачами.

Cross + A

Сайт: //www.cross-plus-a.ru/

Скріншот програми (з офіційного сайту)

Невелика програма, яка полегшує рішення кросвордів, судоку, сканвордов, тощо. Головоломок. Дозволяє в кілька миттєвостей проводити пошук слів, словосполучень, мета-грам серед величезної бази (на даний момент 100 000 слів з описами!). До речі, базу можна доповнювати самостійно.

Що цікаво, Cross + A дозволяє не тільки розгадувати головоломки, а й створювати їх (причому, в автоматичному режимі).

GodGame

Сайт: //my-soft.ucoz.ru/

GodGame - скріншот вікна програми

Ця програма якийсь аналог Cheat Engine і ArtMoney (які були представлені вище). Дозволяє редагувати числові значення в іграх на ті, які потрібні вам (наприклад, зробити нескінченні життя, гроші, ресурси та ін.).

Мабуть, головною відмінністю від аналогів, можна назвати те, що в GodGame є спец. штука "Wizard" - дозволяє створювати трейнери, які підтримують гарячі клавіші, заморозку значень, покажчики та ін.

Dragon UnPACKer

Розробник: Alexandre Devilliers

Посилання на Sourceforge //sourceforge.net/projects/dragonunpacker/

Dragon UnPACKer за роботою ...

Dragon UnPACKer - потужна утиліта, призначена для вилучення картинок, музики, текстур і інших медіа файлів з ігрових файлів. Звичайно, утиліта на пряму не відноситься до проходження, але тим не менш може надати неоціненну допомогу любителю ігор.

Є можливість для підключення зовнішніх модулів.

Мінус: програма давненько не оновлювалася і цілий ряд нових ігор не підтримується. Проте, за допомогою інструменту HyperRipper можна спробувати пошукати поширені типи файлів в іграх, про яких програма нічого не знає ...

*

Рекомендація!

Ігри Денді, в які можна пограти на комп'ютері - старі хіти для слабких ПК (ностальгія) - //ocomp.info/igryi-dendi-dlya-kompyutera.html

*

Хороших ігор і удачі!