Як зателефонувати з комп'ютера на свій телефон Android, щоб знайти його по звуку

Добрий день.

Сьогодні буде невелика замітка про те, як можна з комп'ютера зателефонувати (а краще сказати "набрати" або зробити прозвон) на свій телефон-Android, щоб по звуку можна було знайти цей агрегат (і витягти його з-під який-небудь подушки ?) .

Зазначу, що дзвінок ми будемо робити саме на свій телефон  (а не на чийсь ще ...), який у вас був підключений до облікового запису Google.

Якщо вам потрібно зателефонувати на чужий телефон - см. Цю замітку ->

При цьому, варто сказати, що ваш апарат задзвонить на всю гучність , навіть якщо вона на ньому збавляючи на мінімум (це серйозна перевага в порівнянні з простим дзвінком з іншого телефону).

Тепер, після всіх пояснень і попереджень - перейдемо до справи ... ?

*

"Прозвон" і пошук свого телефону

спосіб 1

1) Спочатку необхідно зайти на сторінку налаштувань облікового запису Google. До речі, якщо ви авторизовані в Chrome - то достатньо клікнути по іконці свого никнейма в правому верхньому куті екрану (приклад на скрині нижче).

Chrome - перейти в настройки облікового запису Google

? На допомогу!

Якщо ви забули свій пароль від аккаунта Google - згадайте, яким браузером ви раніше користувалися. Можливо, в його пам'яті залишився пароль - //ocomp.info/kak-uznat-svoy-parol-v-brauzere.html

2) Далі потрібно перейти у вкладку "Безпека" та клікнути по посиланню "Управління пристроями" . Приклад нижче.

Безпека - управління пристроями (Google)

3) Серед списку пристроїв виберіть свій телефон, клікніть ЛКМ по значку з "трьома крапками" - і в меню натисніть на "Знайти телефон" .

знайти телефон

4) Після того, як ви натиснете на кнопку "продзвонити"  - телефон почне подавати сигнал на повну гучність ! Якщо він у вас загубився десь в будинку - майже напевно ви почуєте його ... ?

продзвонити

5) До речі, якщо пошуки апарату успіхом не увінчалися - в цілях безпеки можна заблокувати телефон або видалити з нього всі "зайві" дані (див. Меню функцій, які пропонує Google).

Наявність доступних опцій

спосіб 2

Є спец. додаток від Google -  Find My Device (посилання на Play Market). Встановити на телефон його можна навіть якщо самого апарату у вас немає під-рукою - просто, після того як натиснете на кнопку "Встановити" - прямо в браузері виберіть пристрій ...

Find My Device

А далі - досить відкрити офіційний сайт Google і ви відразу ж побачите велику карту на якій буде показано знайденого пристрою (це спрацює, якщо на телефоні є інтернет, і він включений). Зрозуміло, масштаб можна змінити аж до відображення конкретного будинку ...

Пристрій знайдено і показано на карті

Зверніть увагу на меню зліва - ви можете:

  1. подзвонити на пристрій;
  2. заблокувати його;
  3. і видалити всі дані з його пам'яті (дуже корисно, якщо телефон взагалі незрозуміло, де і в чиїх руках ...).

? Ще по темі!

Втратив телефон: як його знайти або хоча б заблокувати і стерти з нього дані - //ocomp.info/poteryal-telefon-kak-ego-nayti.html

*

Додатки по темі вітаються!

До скорого...!

?