10 розумних міні портативних КОЛОНОК і динаміків для ПК, ноутбука і телефону з AliExpress (добірка)

Доброго часу доби!

Народна мудрість: "Хто з піснею дружить - ніколи не тужить!".

Думаю, ніхто не буде сперечатися, що в багатьох сучасних ноутбуках і телефонах вбудовані динаміки залишають бажати кращого (навіть на середніх настройках гучності - звук тріщить, деренчить і шипить).

Швидко вирішити цю "проблем-ку" дозволяють портативні міні колонки (вони досить просто і швидко підключаються через Bluetooth, і не створюють "вороху" проводів).

Власне, в цій замітці я і вирішив представити 10-ку найбільш цікавих і популярних колонок від китайських виробників. ✌

? На допомогу!

1) 10 незвичайних і цікавих навушників можете знайти тут.

2) Приклад налаштування і підключення Bluetooth пристроїв до ПК - см. Цю замітку.

3) Підключення бездротової колонки (навушники) до ноутбука / телефону - см. Цю інструкцію.

4) Тим, у кого поганий звук при Bluetooth підключенні - см. Це керівництво.

*

Вибір колонок - топ-10

Колонка Anker Soundcore 2

Ціна: від 2820 руб.

Мега популярна портативна колонка від Anker (тільки за останні місяці більш десятків тисяч продажів в країни СНД!). Вона універсальна: можна підключати як по Bluetooth, так і через стандартний аудіо-роз'єм.

Володіє високою сумісністю - відмінно підходить для будь-яких пристроїв: ПК, ноутбук, телефон та ін. Однієї зарядки вистачає не менше 24 годин відтворення!

Примітка: водонепроникний (IPX7), динаміки 2x6 Вт, габарити - 165 мм * 54 мм * 45 мм.

Зовнішній вигляд колонки

*

Bluetooth-динамік (EWA)

Ціна: від 1000 руб.

Дуже компактна і маленька Bluetooth-колонка (краще сказати - динамік ?). Дуже добре підходить для використання в похідних умовах, на дачі, де-небудь за містом.

Варто відзначити досить непоганий звук, вбудований захист від вологи (якщо випадково потрапить під дощ - повинна витримати), довгу роботу від одного заряду (до 15-18 годин!).

Габарити міні-колонки

*

колонка Mifa 

Ціна: від 2100 руб.

Ця колонка відрізняється від вищенаведених своєю потужністю - 10 Вт для такого скромного розміру досить не погано. Також можна відзначити цікавий дизайн і можливість читання SD-карт без сторонніх пристроїв!

В іншому все стандартно: підключення по Bluetooth і Aux, скромні габарити, можливість "гучного" зв'язку (при підключенні до телефону), однієї зарядки вистачає до 12-15 год. Відтворення.

колонка Mifa

*

Водонепроникна колонка T & G

Ціна: від 400 руб.

Одна з найбільш бюджетних колонок з сабвуфером. Є можливість читання SD-карт, підключення по Bluetooth і AUX (стандартний аудіо-роз'єм).

Колонка, до речі, водонепроникна, що робить її практично ідеальною для похідних умов.

Зовнішній вигляд колонки T & G

*

Колонка на липучці (OG)

Ціна: від 350 руб.

Ця водонепроникна міні-колонка цікава насамперед тим, що її можна розмістити де-завгодно: на звичайному столі, у ванній кімнаті, в автомобілі, та й просто взяти з собою в похід ...

Час роботи від одне підзарядки: 5-6 годин, потужність: 3 Вт. З урахуванням ціни - практично ТОП ...

Колонка на липучці

*

Динамік від ITSYH

Ціна: від 400 руб.

Цей динамік - справжня знахідка "універсалізму"! Його можна підключити практично до будь-яких пристроїв з аудіо-роз'ємом (3,5 мм AUX): ПК, iPhone, iPad, планшети, телефони, автомобільні CD-плеєри і т.д., і т.п.

Зверніть увагу на компактний розмір: ідеально як для перенесення і швидкого тесту техніки, так і випадку, коли немає бажання захаращувати робочий стіл звичайними колонками (а звук потрібен). ?

Зовнішній вигляд динаміка від ITSYH

*

Розумна колонка від Tronsmart T6

Ціна: від 1500 руб.

15 Ватяна колонка з об'ємним звуком (йде на 360 градусів в різні боки!). Підтримує Bluetooth 5.0, має водонепроникний корпус (IPX6, тобто пристрій можна взяти з собою в душ!), Є голосовий асистент, читання TF / Micro SD-карт, однієї зарядки вистачає на ~ 24 години.

Зовнішній вигляд колонки Tronsmart T6

*

Колонка T & G138 (30 Вт!)

Ціна: від 950 руб.

Потужна 30 Вт колонка, з підтримкою протоколу Bluetooth 4.2 і FM-радіо. Одне зарядки пристрою вистачає приблизно на 5-6 годин роботи.

За функціональністю аналогічна попередній, за винятком захисту від води (IP4X проти IPX6 ...).

Зовнішній вигляд модельки T & G138

*

Будильник з вбудованою колонкою (від Lewinner)

Ціна: від 1200 руб.

Це пристрій 2 в 1: будильник + міні-колонка. До речі, вельми зручно тримати на робочому столі: і місце мало займає, і проводів немає, і в той же час підміняє собою відразу все підручні "штуки". ✌

Характеристики: Bluetooth 5,0; частота динаміка: 50 Гц-2 кГц; акумулятор 1600 мА / год; наявність голосового чату; габарити: 130 мм * 65 мм * 45 мм.

Фото будильника (з вбудованою колонкою)

*

Динамік JBL GO 2

Ціна: від 1250 руб.

Портативна акустична система від JBL. Динамік хоч і 3 Вт, але забезпечує досить якісний звук. Час роботи від однієї зарядки ~ 5-6 годин.

Динамік JBL - зовнішній вигляд

*

На сім сьогодні поки все ...

Успіхів!

?